Profil

Mit navn er Ronni Hansen. Jeg er uddannet mekaniker i 2005 og købte d. 1.8 2016 værkstedet i Brobyværk. Her har jeg min daglige gang, hvor jeg har en svend og en læring ansat. Som noget helt nyt har jeg købt autoværksted i Tommerup, hvor jeg pr. 01.09.2019 vil opstarte endnu en afdeling, hvor mit primære arbejde fremadrettet vil være. Derfor vil det i fremtiden være min svend, Mathias Phil, som bliver daglig leder på i Brobyværk.  Vi blev derudover for nylig E+ værksted, hvor vi bl.a. laver reparationer og service på el- og hybridbiler.

Vi er nogle friske, imødekommende og kompetente mænd, som modtager alle vores kunder og opgaver med et smil. Jeg selv er som tidligere nævnt uddannet i 2005 ved Autohuset Vestergaard. I 2014 tog jeg diesel- og hybridteknikkeruddannelsen, hvorefter jeg i 2015 færdiggjorde en auto teknikker uddannelse. Foruden dette tog jeg uddannelsen som automesterindehaver i 2017.

Min svend, Mathias Phil, er uddannet automekaniker i 2015 ved Terminalen i Ringe. Han er på nuværende tidspunkt i gang med autoteknikker uddannelse. 
Vi vægter kvalitet og stor faglighed i vores arbejde – det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse!

Vi tilbyder alle vores kunder en god oplevelse hos AutoMester RH Autoteknik både i Brobyværk og i Tommerup, hvor vi kan garantere at:

  • Du taler altid med den, der reparerer din bil
  • Vi ringer altid, hvis der ska laves noget ekstra
  • Vi gennemgår gerne fakturaen for dig, når du henter bilen
  • Vi bidrager med handel, uddannelse og udvikling i lokalsamfundet
  • Vi er altid lige i nærheden

 

Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Så kig ind til os og find ud af, hvor meget AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!